Onze activiteiten

Werken bij Bovemij doen we samen. En dat is waarom we zeer regelmatig toffe activiteiten voor al onze medewerkers organiseren. Een aantal hoogtepunten van de afgelopen jaren op een rijtje.

Onder Ons

Twee keer per jaar organiseren we een online medewerkersbijeenkomst: Onder Ons! De Raad van Bestuur en andere genodigden brengen ons dan op de hoogte van verschillende ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Medewerkersbijeenkomsten

Jaarlijks organiseren we bij Bovemij twee medewerkersbijeenkomsten: een rond de zomer en een rond de feestdagen. Bijeenkomsten waarop samenzijn en contact altijd centraal staan.

Collega's in theateropstelling tijdens een evenement.
Volle zaal met sprekers op een podium.


Events

In 2023 organiseerden we meerdere memorabele events, zoals het slotfeest van het 60-jarig jubileum: Bovemij To The Future. Om ons steentje bij te dragen aan de Serious Request-actie voor Stichting ALS Nederland, organiseerden wij de Bovemij ALStafette. Dertig collega’s liepen van ons kantoor in Amsterdam via ons kantoor in Nijmegen naar het Glazen Huis in het centrum van Nijmegen.

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er (nog) niet bij? Niet getreurd. We zijn altijd op zoek naar goede mensen, dus stuur ons een open sollicitatie! Wellicht kun je niet direct bij ons aan de slag, maar wel in de nabije toekomst. Wie weet zien we elkaar snel.