Leren en ontwikkelen

Kom werken bij een organisatie die in beweging is en waar jij alle ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf, onze klanten én Bovemij vooruit te helpen.

Bij Bovemij vinden we het belangrijk dat je met plezier en vol energie naar je werk gaat. Dat krijg je onder andere door jezelf te kunnen ontwikkelen. Bij ons krijg je alle ruimte om zelf sturing te geven aan je eigen loopbaan. Wij ondersteunen jou om jouw ambities en persoonlijke doelstellingen te kunnen halen. Door aandacht te hebben voor wie je bent en wat je doet. En door regelmatig met je in gesprek te gaan over jouw ontwikkeling.

Ontwikkelmij: all you can learn
Als jij groeit, groeit Bovemij! Wij vinden leren en ontwikkelen belangrijk. Daarom bieden we je ruime opleidingsmogelijkheden op ons all you can learn platform: Ontwikkelmij! Dit digitale leerplatform helpt je jezelf te ontwikkelen, en digitaal en flexibel te leren. Wanneer jij dat wilt en waar jij dat wilt. Vind een opleiding die bij jou past en volg deze online of zelfs klassikaal.

Bovemij Campus
We hebben ook een eigen Bovemij Campus! In deze interne campus bieden we verschillende opleidingen en korte cursussen aan om te bouwen aan vakinhoudelijke kennis en kennis over Bovemij.

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!