Wat we doen

Wij zijn Bovemij. Al 60 jaar zijn wij de drijvende kracht achter de mobiliteitsbranche. Bovemij helpt de branche vooruit. Door alert te blijven, te anticiperen en slim mee te bewegen.

Wij zijn Bovemij: wij helpen de mobiliteitsbranche vooruit.

In 1963 rijden er n Nederland zo’n 750.000 auto’s rond. Er is echter geen enkele verzekeraar die het aandurft om de aansprakelijkheid van autobedrijven te dekken. Er is dringend behoefte aan pioniers die het wél aandurven. BOVAG gaat ervoor en richt haar eigen verzekeringsmaatschappij op: Bovemij.

Het verhaal van Bovemij is het verhaal van de mobiliteitsbranche. Want 60 jaar na de oprichting staat het belang van mobiliteitsbedrijven bij Bovemij nog altijd voorop.

De mobiliteitsbranche staat nooit stil. En Bovemij dus net zomin. Onze historie is er dan ook een van succesvol meebewegen met veranderinigen. We zijn inmiddels dan ook veel meer dan een verzekeraar: wij zijn de partner van de mobiliteitsbranche. Wij helpen onze klanten om succesvoller te ondernemen.

Onze branche bevindt zich op dit moment in de grootste beweging uit haar historie. De grotere bedrijven nemen de kleinere over, mobiliteit wordt steeds meer elektrisch, flexibel en digitaal en de consument van nu weet precies wat hij wil. Dat vraagt wat van de branche. En dus ook van Bovemij. Want: de uitdagingen van de branche zijn onze uitdagingen. Meer dan ooit zijn wij nodig.

Bovemij helpt de branche vooruit. Door alert te blijven, te anticiperen en slim mee te bewegen. Door onze historie zijn wij in de unieke positie om mobiliteitsbedrijven ook nu verder te helpen. We hebben kennis van de branche, een groot netwerk en relevante producten en diensten die onze klanten sterker maken.

Laat maar komen die toekomst. Welke richting het ook opgaat: Bovemij.

Onze vakgebieden

Bij Bovemij helpen we de consument aan betrouwbare mobiliteit en de branche succesvol ondernemen. We bieden oplossingen die branche en consument dichter bij elkaar brengen.

Verzekeringen

In 1963 zijn we opgericht als de bedrijfsverzekeraar van BOVAG: de BOvag VErzekeringsMaatschappIJ. Met onze bedrijfsverzekeringen zorgen wij ervoor dat onze klanten in business blijven bij tegenslag. Daarnaast bieden we ook verzekeringen voor de ondernemer, hun werknemers en (consumenten)verzekeringen voor de klanten van onze B2B-klanten én rechtshulp.

Garanties

Onze dochter Autotrust namen we begin 2021 over. In Nederland is zij marktleider op het gebied van (verlengde) garanties en onderhoudsabonnementen voor nieuwe en gebruikte personenauto’s.

Datadiensten

Onze dochter RDC ondersteunt het mobiliteitsnetwerk op het gebied van data-intelligentie en -diensten.

Interne diensten

Onze gecentraliseerde stafafdelingen ICT, Human Resource Management, Facilitaire Zaken, Finance en Communicatie zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning van de drie pijlers Verzekeringen, Garanties en Datadiensten.

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!