Ons sollicitatieproces

Wil je weten wat je kunt verwachten als je bij ons solliciteert? Lees hier alles over ons sollicitatieproces. Voor vragen kun je natuurlijk bij onze recruiters terecht.

Wat kun je verwachten als je solliciteert bij Bovemij?

Ben je enthousiast geworden over een vacature? Dan solliciteer je natuurlijk direct op die functie. Je laat je cv en motivatie achter en ontvangt van ons direct een automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging. Heb je geen e-mail ontvangen? Kijk eerst even of de e-mail in je spam of ongewenste e-mail terecht gekomen is. Zo niet, neem dan contact met ons op via recruitment@bovemij.nl.

We streven ernaar om je binnen twee weken een inhoudelijke reactie te geven. Mocht er mogelijk een match zijn, dan nodigen we je uit voor een eerste kennismaking bij ons op kantoor. Deze kennismaking is met de leidinggevende van de afdeling en een van onze recruiters. Vaak vragen we je ook een assessment te doen. Met het assessment krijgen we inzicht in je persoonlijke drijfveren en in hoeverre je past binnen onze organisatie en ons team.

Als we na deze kennismaking beiden enthousiast zijn, plannen we een vervolggesprek

Zien we het nog steeds met elkaar zitten? Dan doen we je graag een aanbod om bij ons te komen werken.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er een screening plaats op basis van het door jou aangeleverde cv. Voor sommige functies willen wij, ter ondersteuning van de selectie, enkele referenties raadplegen. Uiteraard doen we dit niet zonder jouw toestemming.

Veel plezier bij Bovemij!

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Portretfoto van recruiter Bibi Verberk.