Arbeidsvoorwaarden

De medewerkers van Bovemij zorgen ervoor dat we vooruit gaan. Jij brengt ons in beweging. We waarderen je, je wordt gezien. Dat laten we bijvoorbeeld zien met onze goede arbeidsvoorwaarden. Uiteraard bieden we je een salaris dat passend is bij de functie die je uitvoert, maar er is meer.

Goed voor elkaar

  • Een 13e maand: Aan het einde van het jaar krijg je een eindejaarsuitkering overgemaakt. Dat betekent dat je in december dus eigenlijk twee keer loon krijgt.
  • Een winstuitkering: Ben jij voor 1 juli in het boekjaar in dienst gekomen en hebben Bovemij en jij allebei een goed jaar doorgemaakt? Dan kom je in aanmerking voor de jaarlijkse winstuitkering. Zie het als een mooi extraatje.
  • Een reiskostenvergoeding: Als je 10 kilometer of verder van Bovemij afwoont, ontvang je 21 cent per kilometer reiskostenvergoeding. Wij vergoeden tot een maximum van 100 kilometer enkele reis. Met de fiets naar werk kan natuurlijk ook! Bekijk het document hieronder voor ons fietsplan.
  • Prettig thuiswerken: Thuiswerken kost geld. Denk aan je gas-, water- en elektriciteitsverbruik, de kopjes koffie of thee die je drinkt en kosten voor internet. Daarom ontvang je een internetvergoeding van €35,- netto per maand en een thuiswerkvergoeding van € 2,35 netto per thuiswerkdag. Om bovendien een fijne thuiswerkplek in te richten, kun je voor maximaal €450,- (excl. BTW) aan thuiswerkfaciliteiten bestellen in onze Bovemij thuiswerkshop.
 

Privé- en werkbalans

Je krijgt van ons vijf weken vakantie (200 uur) op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jaarlijks maximaal 104 uur bij te kopen (bij een fulltime dienstverband). Om te kunnen genieten van jouw vakantie ontvang je 8% van je brutoloon aan vakantiegeld. Valt jouw verjaardag op een werkdag? Dan krijg je die dag van ons bijzonder verlof (en ja, die wordt gewoon doorbetaald)! Leuk verjaarscadeautje, toch?

Verzekeringsgemak

In je contract hebben we standaard opgenomen: een persoonlijke ongevallenverzekering voor jou, en een particuliere aansprakelijkheidsverzekering voor jou én je gezinsleden. Daarnaast ontvang je een overlijdensrisicoverzekering van ons. Naast de commerciële korting van 30% ontvangen medewerkers van Bovemij een extra korting van 20% op de premie van onze particuliere verzekeringen!

Met de collectieve zorgverzekering van Bovemij krijgen jij en je gezinsleden korting op je basisverzekering en op aanvullende verzekeringen. Bovemijanen hebben recht op een bruto vergoeding van 50% van de aanvullende ziektekostenpremie van zichzelf, hun partner, de inwonende kinderen én uitwonende studerende eigen kinderen.

Pensioenregeling

We hebben met Bovemij een beschikbare premieregeling bij Zwitserleven. Je eigen bijdrage bedraagt 3,5 procent. Deze premie wordt samen met de premie die Bovemij betaalt in jouw persoonlijke pensioenpotje gestopt. Zwitserleven biedt medewerkers van Bovemij daarnaast de mogelijkheid om zich tegen een gunstig tarief bij te verzekeren voor een nabestaanden-overbruggingspensioen, waardoor je eventuele nabestaande gegarandeerd is van een maandelijks aanvullend inkomen.

In de vooruit

Wij vinden leren en ontwikkelen belangrijk. Daarom bieden we je ruime opleidingsmogelijkheden op ons all you can learn platform: Ontwikkelmij! Ook hebben we interessante interne cursussen op onze eigen Bovemij Campus. Daarnaast vergoeden we standaard de verplichte opleidingen. Waar ga jij je in ontwikkelen?

Naast je werk

We vinden het belangrijk dat je het bij ons naar je zin hebt. Zo organiseren we veel activiteiten waar je als werknemer van Bovemij aan deel kan nemen. Neem bijvoorbeeld onze twee jaarlijkse medewerkersbijeenkomsten Festivemij en Kerstivemij (inclusief feestjes!), de toffe uitjes van onze actieve personeelsvereniging of de bijeenkomsten van JongBovemij (voor collega’s jonger dan 35). Of denk aan Bovemij Fit, ons vitaliteitsprogramma dat zich richt op de geestelijke en lichamelijke fitheid van alle Bovemijanen. We maken kennis met sporten, hebben workshops over werkgeluk en doen mee aan allerlei sportwedstrijden. En we hebben het Fitfonds, dat als doel heeft om evenementen waar onze medewerkers direct bij betrokken zijn te sponsoren.

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Portretfoto van recruiter Bibi Verberk.