Wie we zijn

Wij zijn Bovemij. Al 60 jaar zijn wij de drijvende kracht achter de mobiliteitsbranche. Bovemij helpt de branche vooruit. Door alert te blijven, te anticiperen en slim mee te bewegen.

Samen vooruit!

‘Samen vooruit’ start bij onze medewerkers. Wij geloven in het duurzaam ontwikkelen van onze medewerkers. De achterliggende gedachte: wanneer wij oog hebben voor onze medewerkers, hebben zij oog en zorg voor onze klanten. Zo ontstaan langetermijnrelaties met zowel onze medewerkers als met onze klanten. Alleen op die manier kunnen we samen met onze klanten bouwen aan een duurzame relatie die gebaseerd is op continuïteit en wederzijds respect.

Onze kernwaarden: de 3 V’s van Bovemij

Wij helpen de consument aan betrouwbare mobiliteit en de mobiliteitsbranche succesvol ondernemen. Onze 3 V’s zijn daarbij ons uitgangspunt. Het maakt ons typisch Bovemij.

Vertrouwen

Vertrouwen is een katalysator die ervoor zorgt dat we samen verder komen. We werken open en transparant, komen onze beloftes na en werken samen aan de meest betrouwbare producten en diensten. Vertrouwen versterkt de verbinding.

Verbinding

Om echt samen te werken aan duurzame, langetermijnoplossingen is het belangrijk dat we elkaar zien en de verbinding met elkaar aangaan. Want alleen ga je snel, maar samen kom je verder. Samen vooruit!

Vooruitgang

We willen, denken en doen vooruit. Want stilstand is achteruitgang. En: the only way is up! We bewegen mee, met onze klanten en de veranderende wereld. We zien kansen en werken proactief.

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er (nog) niet bij? Niet getreurd. We zijn altijd op zoek naar goede mensen, dus stuur ons een open sollicitatie! Wellicht kun je niet direct bij ons aan de slag, maar wel in de nabije toekomst. Wie weet zien we elkaar snel.