02-03-2023

Nieuwe corporate movie!

Halverwege januari organiseerden we de Kick-Off van het jaar 2023: het jaar waarin wij als Bovemij samen 60 worden. Tijdens de Kick-off Ging ook onze nieuwe corporate movie in première. Laat maar komen die toekomst! Welke richting het ook opgaat: Bovemij.

Het verhaal van Bovemij is het verhaal van de mobiliteitsbranche.

Want 60 jaar na de oprichting staat het belang van mobiliteitsbedrijven bij Bovemij nog altijd voorop. De mobiliteitsbranche staat nooit stil. En Bovemij dus net zomin.

Onze historie is er dan ook een van succesvol meebewegen met veranderingen. We zijn inmiddels dan ook veel meer dan een verzekeraar: wij zijn de partner van de mobiliteitsbranche. Wij helpen onze klanten om succesvoller te ondernemen.

foto van beeld uit de corporate movie met meerdere collega's.

“Het verhaal van Bovemij is het verhaal van de mobiliteitsbranche"

Bovenaanzicht van de bar met zomerse drankjes.
Twee weken geleden vond de Bovemij ZomerBBQ plaats. Ondanks de regen zat de zomerse sfeer er bij De Vasim in Nijmegen goed in met lekker eten en dr…
Groepsfoto van Linn Musters, Hans Coffeng en Ageeth Bakker met JINC leerlingen Floor, Rens en Lars.
Op donderdag 6 juni waren Floor, Lars en Rens onze bazen voor een dag. Zij namen plaats op de stoelen van Ageeth Bakker (CFRO), Linn Musters (Direc…
Foto van collega Joost en zijn vrouw Rheza met op de achtergrond de collega's die hebben hardgelopen.
Dertig collega’s liepen van ons kantoor in Amsterdam via ons kantoor in Nijmegen naar het Glazen Huis in het centrum van Nijmegen.