18-10-2023

De Bovemij Samen60 Estafette!

Zes etappes in zes voertuigen van zes klanten.

We bevinden ons als bedrijf al 60 jaar middenin de wereld van mobiliteit. Graag willen we de branche in al haar facetten in het zonnetje zetten. Maar hoe doe je dat? Speciaal voor de 60e verjaardag van Bovemij organiseerden wij de Bovemij Samen60 Estafette: een symbolische rit van verleden naar heden – vanaf de plek van oprichting in Scheveningen tot aan ons huidige hoofdkantoor in Nijmegen. Een reis die wij samen maakten met onze klanten, (oud-)collega’s en andere belangrijke relaties van Bovemij. Want zonder hen geen Bovemij!

Zes etappes in zes voertuigen van zes klanten

De Bovemij Samen60 Estafette is een echte ode aan de mobiliteitsbranche en aan alle prachtige ondernemers die deze herbergt. De zes etappes vormen samen dan ook een dwarsdoorsnede van de mobiliteitsbranche:

  • Oud-collega Kees Kandell rijdt vanaf de start in Scheveningen mee in een waterstofauto van onze klant Jan Paul Kerkhof (Tankstation BP Den Haag). Daarbij maken ze een kleine pitstop om te tanken en de auto door de wasstraat te laten gaan.
  • Collega’s Miranda de Bruin (Directeur Financieringen) en Carla Nieland (Managementassistent) leggen etappe 2 op de fiets af, samen met klant Gerard Bouman (Bike Center Woerden).
  • In de derde etappe rijdt onze CEO Hans Coffeng mee met Kees en Carla Witvliet (Keuzecoaches viaBOVAG.nl) in hun prachtige camper.
  • Vanaf Bunnik wordt de route vervolgd door George de Booij (Financieel Directeur BOVAG) in de truck van onze klant Bert Roordink (Roordink Bedrijfswagens).
  • De een na laatste etappe wordt afgelegd in een lesauto van Erik Kemp (Kemp Vakopleidingen), waarbij commercieel directeur van Bovemij Patrick van Duijnhoven instapt.
  • We eindigen de estafette met een toffe rit op de motor, waar CFRO Ageeth Bakker achterop stapt bij Arthur Heppener (Combi Motors). Samen finishen zij in Nijmegen waar de jubileumweek op 18 september 2023 definitief werd geopend!

Bekijk hieronder de volledige estafette-video!

Foto van Hans Coffeng (CEO) die lint doorknipt met schaar.

“Een symbolische rit van verleden naar heden“

Bovenaanzicht van de bar met zomerse drankjes.
Twee weken geleden vond de Bovemij ZomerBBQ plaats. Ondanks de regen zat de zomerse sfeer er bij De Vasim in Nijmegen goed in met lekker eten en dr…
Groepsfoto van Linn Musters, Hans Coffeng en Ageeth Bakker met JINC leerlingen Floor, Rens en Lars.
Op donderdag 6 juni waren Floor, Lars en Rens onze bazen voor een dag. Zij namen plaats op de stoelen van Ageeth Bakker (CFRO), Linn Musters (Direc…
Foto van collega Joost en zijn vrouw Rheza met op de achtergrond de collega's die hebben hardgelopen.
Dertig collega’s liepen van ons kantoor in Amsterdam via ons kantoor in Nijmegen naar het Glazen Huis in het centrum van Nijmegen.