Vitaliteit

Bij Bovemij vinden we het belangrijk dat onze medewerkers hun werk met veel geluk en een goede gezondheid kunnen uitvoeren. Daarom bestaat ons vitaliteitsprogramma Bovemij Fit!

Achter de schermen denken wij mee over uitdagingen, zoals werkdruk en verzuim, en vertalen we dat naar een plan van aanpak op strategisch niveau. Vóór de schermen bieden we activiteiten aan die een bijdrage leveren aan het werkgeluk en de gezondheid van onze medewerkers. Dit activiteitenprogramma stemmen we zo goed mogelijk af op de arbeidsomstandigheden, actuele ontwikkelingen en collectieve wensen van alle medewerkers.

Bekijk voordat je verder leest eerst nog deze video van onze collega Barbara, die de Zevenheuvelen 2021 zou overwinnen met Bovemij Fit.

De activiteiten die aangeboden worden zijn wisselend. In de basis zijn onze activiteiten altijd gericht op het verbeteren van jouw leefstijl. Denk hierbij aan gezamenlijke trainingen, het ontdekken van nieuwe sport- of ontspanningsactiviteiten, workshops of een variatie aan challenges waarbij je de strijd met jezelf (en collega’s) aan gaat.

Bekijk hieronder de video met onze collega Walter, die eind 2021 twee keer offroad de top van de Mont Ventoux behaalde op zijn mountainbike. Het trainingsprogramma van Bovemij Fit hielp hem zijn doelen te behalen.

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!