15-06-2023

Miquel’s dag als Baas van Morgen

Twee weken geleden was Miquel Frederiks bij ons op bezoek en was hij onze Baas voor een dag! Hans Coffeng gaf hem een rondleiding, waarna Miquel aan de slag ging met een belangrijk HR-vraagstuk en daar ook een video over opnam in onze interne studio. We zijn dankbaar dat we de kans hebben gehad om Miquel te verwelkomen als onze Baas van Morgen! En dat we mee mogen doen aan dit toffe initiatief van JINC.

Niet Hans Coffeng, maar Miquel, leerling van het Mondial College, was voor een dag onze CEO. Bovemij doet namelijk mee aan Baas van Morgen, een initiatief van non-profitorganisatie JINC die strijdt tegen kansenongelijkheid onder jongeren. Met dit initiatief vestigen zij aandacht op het feit dat een succesvolle loopbaan niet voor iedereen is weggelegd.

Miquel ging aan de slag met het vraagstuk hoe we er bij Bovemij voor kunnen zorgen dat jonge mensen bij ons willen komen werken. We hopen hem van binnenuit te hebben laten zien hoe ons bedrijf in elkaar steekt. Want dat geeft onze Baas van Morgen een flinke stoot zelfvertrouwen, een groter netwerk en meer kennis van de arbeidsmarkt!

 

Selfie van Hans Coffeng (CEO) met leerling Miquel.

“Baas van Morgen!“

Bovenaanzicht van de bar met zomerse drankjes.
Twee weken geleden vond de Bovemij ZomerBBQ plaats. Ondanks de regen zat de zomerse sfeer er bij De Vasim in Nijmegen goed in met lekker eten en dr…
Groepsfoto van Linn Musters, Hans Coffeng en Ageeth Bakker met JINC leerlingen Floor, Rens en Lars.
Op donderdag 6 juni waren Floor, Lars en Rens onze bazen voor een dag. Zij namen plaats op de stoelen van Ageeth Bakker (CFRO), Linn Musters (Direc…
Foto van collega Joost en zijn vrouw Rheza met op de achtergrond de collega's die hebben hardgelopen.
Dertig collega’s liepen van ons kantoor in Amsterdam via ons kantoor in Nijmegen naar het Glazen Huis in het centrum van Nijmegen.