02-01-2024

De Bovemij ALStafette

Dertig collega’s liepen van ons kantoor in Amsterdam via ons kantoor in Nijmegen naar het Glazen Huis in het centrum van Nijmegen.

Vijf jaar geleden liep onze collega Joost tijdens zijn vakantie in Frankrijk uit het niets een acute dwarslaesie op. De gevolgen voor zijn gezin waren natuurlijk enorm. Helaas kreeg zijn vrouw Rheza twee jaar geleden de diagnose ALS. Inmiddels is ze elke dag volledig van zorg afhankelijk. Joost en hun drie kinderen (van 14, 15 en 21) doen wat ze kunnen, maar voelen zich machteloos. Het enige wat ze kunnen, is er zijn voor hun Rheza.

Momenteel hebben mensen die de diagnose ALS krijgen geen enkel perspectief. Er is veel geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS. Serious Request kwam eind december in actie voor Stichting ALS Nederland.

Wij organiseerden de Bovemij ALStafette: dertig collega’s liepen van ons kantoor in Amsterdam via ons kantoor in Nijmegen naar het Glazen Huis in het centrum van Nijmegen. We haalden daarmee €36.924 op!

’s Ochtends om 5.30 uur (!) startten de eerste collega’s vanaf kantoor Amsterdam; exact 12 uur later eindigden we op de Nijmeegse Grote Markt bij het Glazen Huis. Onderweg trotseerden de collega’s regen, rukwinden en zelfs hagel.

Aangekomen bij het Glazen Huis werd onze collega Joost van Drie geïnterviewd. Bij zijn vrouw Rheza werd twee jaar geleden ALS vastgesteld. Het item kijk je hier terug.

Veel dank aan alle 1.050 donateurs!

Foto van collega Joost en zijn vrouw Rheza met op de achtergrond de collega's die hebben hardgelopen.

“We haalden €36.924 op! “

Foto van twee collega's op de top van de Mont Ventoux.
Op 5 en 6 september hebben 40 collega’s van Bovemij Group hardlopend, wandelend en fietsend de Mont Ventoux bedwongen. Het doel was om voor Stichti…
Bovenaanzicht van de bar met zomerse drankjes.
Twee weken geleden vond de Bovemij ZomerBBQ plaats. Ondanks de regen zat de zomerse sfeer er bij De Vasim in Nijmegen goed in met lekker eten en dr…
Groepsfoto van Linn Musters, Hans Coffeng en Ageeth Bakker met JINC leerlingen Floor, Rens en Lars.
Op donderdag 6 juni waren Floor, Lars en Rens onze bazen voor een dag. Zij namen plaats op de stoelen van Ageeth Bakker (CFRO), Linn Musters (Direc…