07-02-2023

Bovemij doneert 5500 euro aan Stichting Quiet

De laatste vrijdag voor Kerst is sinds drie jaar de dag waarop we Radio Bovemij organiseren: ons eigen radiostation met verhalen en muziek uit ons bedrijf. Dit jaar stond Radio Bovemij in het teken van Stichting Quiet. 

Steeds meer mensen leven in Nederland in armoede. Stichting Quiet verzacht de impact van armoede. Het grote doel van de stichting: een samenleving waar iedereen in kan meedoen.

Tijdens de vier uur durende uitzending konden Bovemijanen collega’s in het zonnetje zetten door – voor een vrijwillige donatie – een nummer voor hen aan te vragen. Sommige van die collega’s kwamen ook live in de uitzending, wat bijzonder fijne gesprekken opleverde.

Ook live in de uitzending: Quiet-projectleider Diana Stunnenberg, -member Jeroen, -sponsor Diede Van Overbeek en -vrijwilliger Henk, die een deel van de 64 door collega’s gedoneerde kerstpakketten bij Quiet-members bezorgde.

Aan het eind van de uitzending bleek er door Bovemijanen meer dan €2600,- gedoneerd te zijn. CEO Hans Coffeng verdubbelde dat bedrag namens Bovemij, wat door Quiet Nijmegen-voorzitter Brigitte Theeuwen dankbaar in ontvangst werd genomen.

Fijne dagen allemaal!

Foto van de overhandiging van een waardecheque ter waarde van 5.500 euro.

Stichting Quiet: "Wij maken lawaai tegen stille armoede"

Bovenaanzicht van de bar met zomerse drankjes.
Twee weken geleden vond de Bovemij ZomerBBQ plaats. Ondanks de regen zat de zomerse sfeer er bij De Vasim in Nijmegen goed in met lekker eten en dr…
Groepsfoto van Linn Musters, Hans Coffeng en Ageeth Bakker met JINC leerlingen Floor, Rens en Lars.
Op donderdag 6 juni waren Floor, Lars en Rens onze bazen voor een dag. Zij namen plaats op de stoelen van Ageeth Bakker (CFRO), Linn Musters (Direc…
Foto van collega Joost en zijn vrouw Rheza met op de achtergrond de collega's die hebben hardgelopen.
Dertig collega’s liepen van ons kantoor in Amsterdam via ons kantoor in Nijmegen naar het Glazen Huis in het centrum van Nijmegen.