20-06-2024

Onze bazen voor een dag

Op donderdag 6 juni waren Floor, Lars en Rens onze bazen voor een dag. Zij namen plaats op de stoelen van Ageeth Bakker (CFRO), Linn Musters (Directeur Verzekeringen) en Hans Coffeng (CEO). Dit initiatief van JINC geeft deze leerlingen een flinke stoot zelfvertrouwen, een groter netwerk en meer kennis van de arbeidsmarkt.

Floor, Lars en Rens van het Mondial College in Nijmegen hebben een kijkje gekregen in de keuken van Bovemij maar ook in een professionele werkomgeving. De leerlingen werden aan het begin van de dag thuis opgehaald door Ageeth, Linn en Hans waarna ze samen naar de Papierfabriek reden voor een gezamenlijk ontbijt met alle deelnemende bedrijven en leerlingen. Na het ontbijt kwamen ze naar Bovemij om de leiding over te nemen en aan de slag te gaan met ieder een eigen opdracht. Ze kregen natuurlijk ook een rondleiding door ons kantoor in Nijmegen.

Wat een bijzondere dag waarop we deze drie leerlingen een steuntje in de rug hebben gegeven richting een goede start op de arbeidsmarkt!

 Bekijk hier de aftermovie van onze deelname aan JINC Baas van Morgen.

Groepsfoto van Linn Musters, Hans Coffeng en Ageeth Bakker met JINC leerlingen Floor, Rens en Lars.

“JINC Baas van Morgen“

Bovenaanzicht van de bar met zomerse drankjes.
Twee weken geleden vond de Bovemij ZomerBBQ plaats. Ondanks de regen zat de zomerse sfeer er bij De Vasim in Nijmegen goed in met lekker eten en dr…
Groepsfoto van Linn Musters, Hans Coffeng en Ageeth Bakker met JINC leerlingen Floor, Rens en Lars.
Op donderdag 6 juni waren Floor, Lars en Rens onze bazen voor een dag. Zij namen plaats op de stoelen van Ageeth Bakker (CFRO), Linn Musters (Direc…
Foto van collega Joost en zijn vrouw Rheza met op de achtergrond de collega's die hebben hardgelopen.
Dertig collega’s liepen van ons kantoor in Amsterdam via ons kantoor in Nijmegen naar het Glazen Huis in het centrum van Nijmegen.