18-10-2023

M O B I L A N D !

Een dag lang vertier in Mobiland. De zon scheen, de paarden renden als nooit te voren en de inwoners van Mobiland leken het uitermate goed naar hun zin te hebben. Bekijk hier de aftermovie.

Ter ere van ons 60-jarig jubileum kwamen al onze collega’s en hun naasten samen op 24 september in Mobiland! Daar gingen zij op ontdekkingstocht langs de verschillende rijken waar van alles te beleven was, voor jong en oud. Van een gezamenlijk jubileumkunstwerk tot de klassieke paardenrace, en van het mini race circuit tot de metershoge klimwand. Samen ervoeren we de magie van Mobiland!

Overzichtsfoto van het Mobiland evenemententerrein.

“Welkom in Mobiland!"

Bovenaanzicht van de bar met zomerse drankjes.
Twee weken geleden vond de Bovemij ZomerBBQ plaats. Ondanks de regen zat de zomerse sfeer er bij De Vasim in Nijmegen goed in met lekker eten en dr…
Groepsfoto van Linn Musters, Hans Coffeng en Ageeth Bakker met JINC leerlingen Floor, Rens en Lars.
Op donderdag 6 juni waren Floor, Lars en Rens onze bazen voor een dag. Zij namen plaats op de stoelen van Ageeth Bakker (CFRO), Linn Musters (Direc…
Foto van collega Joost en zijn vrouw Rheza met op de achtergrond de collega's die hebben hardgelopen.
Dertig collega’s liepen van ons kantoor in Amsterdam via ons kantoor in Nijmegen naar het Glazen Huis in het centrum van Nijmegen.